Mina bär & frukter

(Sidan under ombyggnad)

Hallon

HALLON

Hallon är bara ett måste! Sååå goda att äta bara som de är. Eller att göra saft på.

SVARTA VINBÄR

Svart vinbärssaft har jag älskat ända sen jag var barn. Därför är det självklart för mig att ha svarta vinbär i min trädgård.

VITA VINBÄR

Vita vinbär brukar jag göra saft och marmelad av.

KRUSBÄR

Krusbär är också en traditionell bärsort på en kolonilott. Jag brukar göra paj och marmelad av dem.

SMULTRON

Smultron har jag naturligtvis också. Det är också nåt som påminner mig om min barndom.

PLOMMON

Min plommonsort heter Opal. Inte helt lätt med plommon. De får lätt allehanda sjukdomar. Men lyckas man hålla plantan någorlunda fri från dem, kan man se fram emot en skörd av utsökta frukter. Både att äta som de är och att göra sylt eller paj på.